24/7 vikapäivystys - Soita +358 45 222 5821

Sähkövirta Boström tuo lämpöä kotiisi

Sähkövirta Boström myy ja asentaa luotettujen valmistajien ilmalämpöpumput. Ammattilaisen asentama ilmalämpöpumppu pitää pakkaset ja helteet kurissa leikaten samalla jopa 30% vuoden lämmityskustannuksista.

Ilmalämpöpumpulla pidät lämmityskulut kurissa – Säästä jopa 30-50% lämmityskustannuksissa!

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas lämmitysjärjestelmä, jonka hyötysuhde on jopa 4-5 kertainen verrattuna sähkö- tai öljylämmitykseen.

Ilmalämpöpumppu eliminoi tarpeen jatkuvalle sähkölämmitykselle, mikä optimitilanteessa tarkoittaa jopa 50% säästöä vuoden lämmityskustannuksissa.

Kesähelteillä ilmalämpöpumppu toimii energiatehokkaana viilentimenä. Ilmalämpöpumppu on paitsi tehokkaampi, myös energiapihimpi kuin perinteiset ilmastointilaitteet.

Pyydä tarjous
mitsubishi ilmalämpöpumppu asennettuna rivitaloon

Mukavaa ja turvallista asumista vuoden jokaisena päivänä

Toisin kuin monet muut energia- ja lämmitysratkaisut, ilmalämpöpumppu on kotisi sankari kaikkina vuodenaikoina.

Älä anna pakkasten ja helteiden aiheuttaa päänvaivaa – ilmalämpöpumppu ei niitä säikähdä. Talvella nautit mukavan lämpimästä ja kesällä virkistävän viileästä sisäilmasta, kiitos yhden ja saman laitteen.

Ilmalämpöpumppu ei ainoastaan lämmitä tai viilennä sisäilmaa, vaan myös puhdistaa sitä. Ilman vaihtuessa suurin osa pölystä ja allergeeneista jää laitteen suodattimiin. Samalla ilmasta poistuu valtavia määriä kosteutta, mikä ehkäisee kosteus- ja homevaurioita talon rakenteissa.

Puhdas ja sopivan lämmin sisäilma tekee asumisesta paitsi miellyttävämpää, myös turvallisempaa ja terveellisempää koko perheellesi. Ilmalämpöpumppu on myös erittäin lapsiystävällinen –  lämmitys hoituu ilman avotulta tai tulikuumia pintoja, jotka voisivat aiheuttaa vaaratilanteita.

Ota yhteyttä
 • Ilmalämpöpumppu maksaa itsensä takaisin alle 5 vuodessa

  Ilmalämpöpumppu säästää jopa satoja euroja joka vuosi, joten investointi maksaa itsensä takaisin vain muutamassa vuodessa. Takaisinmaksun jälkeen nautit mukavasta sisäilmasta ja puhtaasta voitosta vielä vuosien ajan.

 • Räätälöidyt avaimet käteen -ratkaisut

  Ilmalämpöpumppua ei kannata hankkia – saatika asentaa – kuin sikaa säkissä. Siksi istumme yhdessä alas ja suunnittelemme juuri sinun kotiisi tehokkaimman ratkaisun. Pienet nyanssit, kuten asennuspaikka ja oikean tehoinen laite ovat ne juuri ne ratkaisevat tekijät, joilla saat täyden hyödyn uudesta lämpöpumpustasi.

 • Asennus vain muutamassa tunnissa

  Tarjoamme nopean asennuksen, joka ei häiritse normaalia arkeasi. Pakettiautomme kurvaa pihaan ja uusi lämpöpumppusi on toimintavalmiina vain muutaman tunnin kuluttua. Asennuksen jälkeen opastamme laitteen tehokkaan käytön ja luovutamme kaikki vaadittavat dokumentit.

Neljä syytä, miksi asiakkaamme ovat valinneet ilmalämpöpumpun:

1: Satojen eurojen säästöt vuodessa

Pieni ja pippurinen ilmalämpöpumppu siirtää vanhan kalliin lämmitysjärjestelmäsi vaihtopenkille. Innovatiiviseen kylmätekniikkaan perustuva ilmalämpöpumppu lämmittää samalla sähkömäärällä jopa viisi kertaa tehokkaammin kuin sähköpatterit, mikä näkyy suoraan sähkölaskuissa.

Ilmalämpöpumppu säästää elinkaarensa aika tuhansia euroja. Sama raha, joka olisi muuten mennyt kodin lämmitykseen yhtäkkiä käytettävissä vaikka koko perheen lomamatkaan.

2: Ekologisempaa asumista

Ilmalämpöpumppu on yksi ekologisimmista lämmitysjärjestelmistä. Laite ei käytä lainkaan sähköä itse lämpöenergian tuottamiseen – ainoastaan sen siirtämiseen ja kompressointiin. Ilmalämpöpumppu vähentää siis tarvetta fossiilisille polttoaineille, minkä seurauksena kotisi hiilijalanjalanjälki on vain varjo entisestään.

Ilmalämpöpumppu voi jopa puolittaa kotisi hiilidioksidipäästöt.

3: Ilmalämpöpumpun käyttö on vaivatonta

Ilmalämpöpumppu on helppokäyttöinen lämmitysjärjestelmä, joka toimii kuin itsestään. Modernit ilmalämpöpumput on varustettu automaattiasetuksilla, jotka analysoivat ulko- ja sisäilman lämpötilaa. Laite tunnistaa tarpeen lämmitykselle ja viilennykselle ilman, että joudut koskemaan asetuksiin.

Toki jos haluat kokeilla eri asetuksia tai säätää omaan makuusi mieluisimman lämpötilan, onnistuu se näppärästi laitteen omalla kaukosäätimellä tai älypuhelinsovelluksella.

Voit unohtaa jatkuvan termostaatin säätelyn, ilmalämpöpumppu toimii kuin itsestään!

4: Ilmalämpöpumppu nostaa kotisi asuntomarkkinoiden kärkeen

Kuvitellaan tilanne: Samalla kadulla on kaksi identtistä taloa myynnissä, mutta toisessa on ilmalämpöpumppu ja toisessa pelkkä sähkölämmitys. Kumpi myydään nopeammin?

Tänä päivänä asunnonostajat arvostavat energiatehokkaita lämmitysratkaisuja, ja ovat jopa valmiita maksamaan niistä extraa. Kun asennat ilmalämpöpumpun kotiisi, voit olla varma että laitteen arvo säilyy kodin myyntihinnassa sekä houkuttelee potentiaalisia ostajia jonoksi asti.

Ilmalämpöpumppu sopii jokaiseen kotiin

Ilmalämpöpumppu on ekologinen, tehokas ja helppokäyttöinen lämmitysjärjestelmä, joka löytyy yli miljoonasta suomalaisesta kodista. Ilmalämpöpumppujen valtava suosio ei ole sinänsä ihme, sillä laite kuin luotu Suomen neljään vuodenaikaan.

Ilmalämpöpumppu pelaan yhteen vanhan lämmitysjärjestelmäsi kanssa

Ei ole olemassa lämmitysjärjestelmää, jonka kanssa ilmalämpöpumppu ei suostu yhteistyöhön. Monipuolinen pumppu toimii yhteistyössä vanhan lämmitysjärjstelmäsi kanssa luoden energiatehokkaan kokonaisuuden, joka ei petä kovillakaan pakkasilla.

 • Lämmitä edullisemmin – Ilmalämpöpumppu vähentää tarvetta perinteisimmille lämmitysmuodoille, kuiten sähkölle ja öljylle.
 • Laite voidaan asentaa jokaiseen kohteeseen – Ilmalämpöpumpun asennus ei ole riippuvainen vanhasta lämmitysjärjestelmästä tai talon rakenteesta. Sisä- ja ulkoyksiköt vievät korkeinta metrin tilaa seinästä, ja läpiviennit ja putket ovat varsin maltilliset. Jos laite voidaan asentaa kerrostaloyksiöön, mahtuu se myös sinunkin kotiisi.
 • Vaihtoehdot jokaiseen tarpeeseen – Koska jokainen koti on erilainen, tarjoamme laajan valikoiman ilmalämpöpumppuja, jotta löydämme varmasti juuri sinun kotiisi tehokkaimman ratkaisun.

Parhaat ilmalämpöpumput luotettavilta valmistajilta

Mitsubishi Electric LN

Mitsubishi LN -ilmalämpöpumput ovat vuodesta toiseen Suomen myydyimpiä ilmalämpöpumppuja. LN-sarja tarjoaa korkeimman A+++ -energialuokituksen sekä tehokkaan lämmityksen aina –30 pakkasasteeseen saakka.

Mitsubishi Electric RW

Mitsubishin huippusuosittu RW-sarja tarjoaa A+++ -energialuokituksen sekä liudan älykkäitä toimintoja, jotka tekevät laitteen käytöstä äärimmäisen vaivatonta. Myös LN-sarjalaisista löytyvä Hyper Heating -toiminto pitää huolen, ettei teho lopu kesken kovillakaan pakkasilla.

Toshiba Haori ND

Toshiba Haori -lämpöpumput yhdistävät äärimmäisen tehon ja tyylikkään muotoilun. Markkinoiden ainoa kangasverhoiltu sisäyksikkö sulautuu sisustukseen kuin nenä päähän.

Haori ei ole pelkästään tyylikäs, vaan myös energiatehokas lämmittäjä. Pumppu toimii kovillakin pakkasilla ja pitää kodin viileänä kesähelteillä. Jokaisella mallilla on A+++ -energialuokitus.

GREE Fairy ja Pular Nordic

Älä anna vieraan kuuloisen brändin hämätä – GREE:n ilmalämpöpumput ovat todellisia tehomyllyjä kohtuuhintaan. Varsin tuore valmistaja on murtautunut lämpöpumppumarkkinoiden kärkikahinoihin loistavalla hinta-laatusuhteellaan ja erinomaisella energiatehokkuudellaan.

GREE:n lämpöpumppuja on saatavilla eri tehoisina ja kokoisina, joten ne sopivat lähes jokaiseen kohteeseen.

Lämpöpumppu vain päivässä

 1. Yhteydenotto ja tarpeen kartoitus

  Oletko harkinnut ilmalämpöpumpun hankintaa? Ota yhteyttä – autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan latausaseman. Keskustelemme toiveistasi ja tarpeistasi, ja aloitamme suunnittelemaan juuri sinun kotiisi sopivimman lämmitysratkaisun,

 2. Räätälöity tarjous

  Annamme sinulle selkeän ja läpinäkyvän tarjouksen ilman piilokuluja. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat korkealaatuisille lämpöpumpuille, jotka vievät kotisi lämmityksen uudelle tasolle.

 3. Aikataulutus

  Joustavuus on avainasemassa: sovimme ilmalämpöpumpun asennuksen ajankohdan, joka häiritsee mahdollisimman vähän arkeasi. Pyrimme mukautumaan aikatauluusi ja toiveisiisi parhaan mahdollisen palvelukokemuksen takaamiseksi.

 4. Asennustyöt

  Kun sopiva aika on valittu, kokeneet sähköasentajamme suorittavat lämpöpumpun asennuksen ammattitaidolla ja turvallisuusaspektit huomioiden. Kunnioitamme kotiasi kuin omaamme, joten voit luottaa työmme jälkeen.

 5. Työn viimeistely ja tarkistus

  Asennuksen päätteeksi tarkistamme huolellisesti, että kaikki toimii moitteettomasti. Käymme kanssasi läpi ilmalämpöpumpun käyttöä ja huolehdimme, että jälki on siisti – jätämme alueen yhtä siistiin kuntoon kuin saapuessammekin.

Pyydä tarjous 1 minuutissa

Usein kysyttyä ilmalämpöpumpusta

Ilmalämpöpumpun hinta asennettuna vaihtelee mallin ja asennustöiden laajuuden mukaan. Yleisesti ottaen ilmalämpöpumppu asennettuna maksaa noin 1500-4000 euroa. Tarkempi hinta-arvio riippuu valitusta laitteesta ja asennuspaikan vaatimuksista.

Kyllä, ilmalämpöpumppu on tehokas ja energiatehokas ratkaisu myös talvella. Nykyaikaiset ilmalämpöpumput toimivat tehokkaasti kylmissäkin olosuhteissa ja tuottavat merkittäviä säästöjä lämmityskustannuksissa.

Riippuu talon koosta ja eristyksestä, mutta joissain tapauksissa ilmalämpöpumppu voi lämmittää talon yksinään. Suurissa tai huonosti eristetyissä taloissa ilmalämpöpumppu toimii parhaiten tukijärjestelmänä muiden lämmitysmuotojen rinnalla.

Ilmalämpöpumpun sähkönkulutus talvella vaihtelee mallin, sääolosuhteiden ja käyttöasetusten mukaan. Keskimäärin ilmalämpöpumppu kuluttaa 0,2 – 2,5 kWh tunnissa. Kulutus voi olla suurempi tai pienempi riippuen lämmitystarpeesta ja pumpun tehosta.

Ilmalämpöpumpun säästöt riippuvat useista tekijöistä, kuten sähkön hinnasta, talon koosta ja eristyksestä, sekä lämmityskauden pituudesta. Keskimäärin ilmalämpöpumppu voi säästää 30-50% lämmityskustannuksista verrattuna perinteisiin lämmitysmuotoihin, kuten suoraan sähkölämmitykseen.

Ilmalämpöpumpun asennus on ammattilaisen tehtävä. Asentaminen sisältää sekä sisä- että ulkoyksikön kiinnityksen ja kytkemisen, sekä jäähdytysaineputkien ja sähköjohtojen asennuksen. Asentaminen vie yleensä muutaman tunnin.

Ilmalämpöpumppu sopii useimpiin talotyyppeihin, mutta asennuspaikka ja -tapa voivat vaihdella. Omakotitalot, rivitalot ja mökit ovat yleisiä kohteita, mutta myös kerrostaloasuntoihin voidaan asentaa ilmalämpöpumppu, jos siihen on soveltuva ulkoseinä tai parveke.