24/7 vikapäivystys - Soita 045 222 5821

Sähköasennukset Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla

Luotettavat ja turvalliset sähköasennusratkaisut kaiken kokoisiin kiinteistöihin aina kodeista yrityksiin. Kokeneet sähköasentajamme takaavat laadun ja tehokkuuden jokaisessa projektissa. Turvallinen koti alkaa luotettavasta sähköasennuksesta.

Sähköasennukset, jotka saavat hymyn huulille

Kun kotisi sähköt kaipaavat päivitystä tai kiireellistä huoltoa, olemme valmiina auttamaan. Me Sähkövirta Boströmissä tiedämme, miten saada johdot laulamaan ja valot loistamaan. Oli kyseessä sitten olohuoneen valaisinten asennus tai firman toimitilojen sähköistys – me hoidamme homman tyylikkäästi ja turvallisesti.

Toteutamme mm. seuraavia sähköasennuksia

 • Kodin sähkötyöt ja asennukset
 • Yleiskaapeloinnit
 • Vika ja huoltotyöt
 • Sähkösaneeraukset
 • Aurinkopaneelit
 • Ilmalämpöpumput
 • Sähköautojen latausasemat
 • Älykkäät sähköistysratkaisut
Pyydä tarjous
Sähkövirta Boström toteutti tämän upean ja modernin saunan sähköistykset

Älä jää yksin pimeään – Sähkövirta Boström pelastaa päiväsi

Reistaileeko ilmalämpöpumppu? Pätkiikö valaistus? Vai onko korkea aika päivittää kotisi sähköjärjestelmä? Ennen kuin lähdet etsimään työkalupakkia, pyydä meidät paikalle. Meidän asiantuntijamme ratkaisevat sähköongelmasi nopeasti ja turvallisesti, säästäen sinut vaivalta ja mahdollisilta vaaratilanteilta.

Meillä on vuosien kokemus sähköasennuksista ja rakennusalalta, ja kokeneet sähkömiehemme varmistavat, että työ tehdään kerralla kunnolla. Käytämme vain laadukkaita materiaaleja ja nykyaikaisia menetelmiä, jotka takaavat kestävät ja energiatehokkaat ratkaisut kotiisi.

Ota yhteyttä
 • Nopeat ja joustavat aikataulut

  Tarjoamme nopean vastausajan ja joustavan aikataulutuksen, jotta arkesi ei keskeydy odottamattomien sähkövikojen vuoksi. Luota meihin, kun tarvitset ammattimaista sähköasennusta – turvallisuutesi on meille ensiarvoisen tärkeää.

 • Monipuolinen kokemus sähkö- ja rakennusalalta

  Vankan sähkö- ja rakennusalan kokemuksemme ansiosta ymmärrämme kotisi tarpeet kokonaisvaltaisesti. Erikoisuutemme onkin kyky nähdä suurempi kuva ja toteuttaa sähköasennuksia, jotka eivät ainoastaan täytä teknisiä vaatimuksia, vaan myös soveltuvat saumattomasti rakennuksesi rakenteeseen ja tyyliin. Valitsemalla meidät saat palvelun, joka perustuu syvälliseen alan ymmärrykseen – se on ero, joka näkyy lopputuloksessa.

 • Erinomainen asiakastyytyväisyys

  Yksikään sähköurakka ei ole valmis ennen kuin asiakkaalla on hymy huulilla. Erinomainen asiakastyytyväisyys on meille ykkösprioriteetti, jonka vuoksi pyrimme ylittämään odotuksesi oli kyseessä kuinka pieni tai suuri keikka tahansa.

Sähkötyöt ammattilaiselta – Turvallinen ja toimiva koti

Sähköurakointi on olennainen osa kotisi kunnossapitoa, oli kyseessä sitten akuutin sähkövian korjaaminen tai vanhan sähköjärjestelmän päivitys. Moderni sähköjärjestelmä edistää kodin tehokkuutta ja toimivuutta tehden asumisesta jouhevaa ja helppoa.

Salamannopea palvelu

Kodin sähkölaitteiden ongelmat eivät katso aikaa eikä paikkaa. Kun vika yllättää, ota rohkeasti yhteyttä – vastaamme jo saman päivän aikana ja olemme paikalla lyhyelläkin varoitusajalla.

 • Nopeat korjaukset: Tunnistamme ja korjaamme sähköjärjestelmien vikatilat ripeästi.
 • Päivystyspalvelu: Tarjoamme nopean päivystyspalvelun, jotta saat apua silloin, kun sitä eniten tarvitset.

Moderni sähköjärjestelmä nostaa kotisi arvoa

Sähköjärjestelmän uusiminen voi lisätä merkittävästi kotisi markkina-arvoa. Uusitut järjestelmät ovat usein energiatehokkaampia ja vastaavat nykyajan vaatimuksia, mikä tekee kohteesta houkuttelevamman potentiaalisille ostajille nyt ja tulevaisuudessa.

 • Energiatehokkuus: Modernit sähköjärjestelmät vähentävät energiankulutusta.
 • Teknologian integraatio: Mahdollistaa älykkäiden kodinkoneiden ja järjestelmien saumattoman käytön.

Turvallisempi koti

Sähköjärjestelmien päivitys eliminoi tulipalon vaaran ja sähköiskujen riskin. Vanhat järjestelmät voivat olla ylikuormitettuja ja viallisia, mikä tekee päivityksestä välttämättömän.

 • Suojajärjestelmät: Uudenaikaiset sulakkeet ja vikavirtasuojat lisäävät suojaa.
 • Turvallisuusstandardit: Nykyaikaiset sähköasennukset ovat suunniteltu voimassa olevia standardeja ja määräyksiä noudattaen.

Valitsemalla Sähkövirta Boströmin voit luottaa siihen, että jokainen sähköasennus tehdään huolellisesti ja ammattitaidolla. Monipuolinen osaamisemme mahdollistaa vanhojen asennusvirheiden tunnistamisen ja korjaamisen. Pidämme huolen, että kotisi uusi sähköjärjestelmä on valmis vastaamaan niin nykyisiä kuin tuleviakin tarpeitasi.

Valitse turvallisuus ja tulevaisuudenkestävä ratkaisu – valitse Sähkövirta Boström.

Näin me toimimme – Pääkaupunkiseudun tehokkain sähköurakointi

 1. Yhteydenotto ja tarpeen kartoitus

  Huomasitko sähköongelman? Ota yhteyttä – asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan. Kartoitamme tarpeesi ja aloitamme urakan suunnittelun.

 2. Kustannusarvio ja tarjous

  Saat meiltä selkeän kustannusarvion ilman piilokuluja. Lupaamme kilpailukykyiset hinnat ja korkean laadun kaikille sähköasennuksille.

 3. Aikataulutus

  Joustavuus on suurimpia vahvuuksiamme. Sovimme sähköasennuksen ajankohdan, joka sopii parhaiten sinun aikatauluusi.

 4. Asennustyöt

  Kokeneet sähköasentajamme hoitavat asennuksen turvallisesti ja tehokkaasti, käyttäen alan parhaita käytäntöjä ja laadukkaita materiaaleja.

 5. Työn viimeistely ja tarkistus

  Ennen kuin lähdemme, varmistamme että sähkötyöt on tehty huolellisesti ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. Emme jätä johdonpätkiä jälkeemme, vaan jätämme työmaan yhtä siistiin kuntoon kuin sinne saapuessakin.

Pyydä tarjous 1 minuutissa

Toteuttamiamme ratkaisuja

Tutustu kohteisiin, jotka kokeneet sähkömiehemme ovat uudistaneet vuosien varrella. Upeat lopputulokset ja lukuisat tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme!

Usein kysyttyä sähköasennuksistamme

Heräsikö sinulla kysyttävää? Keräsimme yhteen yleisimmät sähköasennuksiimme liittyvät kysymykset.

Vastaamme hätätilanteisiin mahdollisimman nopeasti, yleensä saman päivän aikana. Kiireellisissä tapauksissa pyrimme olemaan paikalla jopa muutamassa tunnissa.

Kyllä, ymmärrämme, että sähköongelmat eivät noudata aikatauluja. Tarjoamme päivystyspalvelua viikon jokaisena päivänä, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme laajan valikoiman sähköasennuspalveluita, mukaan lukien asennukset, huollot, korjaukset ja päivitykset niin kotitalouksille, yrityksille kuin taloyhtiöillekin.

Hinnoittelumme on läpinäkyvää ja kilpailukykyistä. Lopullinen hinta riippuu tehtävän työn laajuudesta ja materiaalien kustannuksista. Tarjoamme aina kustannusarvion ennen työn aloittamista.

Kyllä, meillä on kaikki tarvittavat luvat ja sertifikaatit sähköasennustöiden suorittamiseen Suomessa. Lisäksi henkilökuntamme koulutetaan säännöllisesti pysyäkseen ajan tasalla alan standardeista ja turvallisuusmääräyksistä.

Työn kesto vaihtelee projektin laajuuden mukaan. Pienet asennustyöt, kuten pistorasioiden vaihto, voidaan yleensä suorittaa muutamassa tunnissa, kun taas laajemmat projektit, kuten koko talon sähköistyksen uusiminen, voivat kestää useita päiviä.

Tarjoamme kaikille asennustöillemme vuoden takuun, joka kattaa sekä työn että käytetyt materiaalit. Tämä takaa asiakkaillemme mielenrauhan ja varmuuden työmme laadusta.

Voit pyytää tarjousta tai varata palvelumme helposti verkkosivujemme kautta, soittamalla asiakaspalveluumme tai lähettämällä sähköpostia. Pyrimme vastaamaan kaikkiin tiedusteluihin mahdollisimman nopeasti jo saman päivän aikana.

Yhteistyössä