24/7 vikapäivystys - Soita +358 45 222 5821

Koti on paras paikka ladata sähköautoasi

Oletko kyllästynyt jonottamaan julkisille latauspisteille, odottelemaan tunnin huoltoaseman pihassa ja kaiken kukkuraksi vielä maksamaan itsesi siitä kipeäksi? Tavallisesta schukorasiasta lataaminenkaan ei ole kovin houkuttelevaa, sillä lataus vie aina vähintään yön yli. Oma sähköauton latausasema on helpompi, edullisempi ja hermoja säästävä ratkaisu, joka tekee sähköautoilusta jouhevaa ja vaivatonta.

Lähde joka aamu täydellä akulla liikkeelle

Montako kertaa olet lähtenyt aamulla liikkeelle vain huomataksesi, että sähköautosi akku on tyhjillään tai vasta osittain latautunut? Eikö olisikin mukavampaa lähteä joka aamu täydellä akulla liikenteeseen?

Oma sähköauton latausasema on helpompi ratkaisu. Omalla latausasemalla pidät huolen, että sähköautosi on aina valmiina matkaan. Ei enää jonotusta kalliille yleisille latausasemille – Säästät siis samalla aikaa ja rahaa!

Asentamamme latauspisteet ovat yhteensopivia kaikkien sähköautojen kanssa, ja sopivat jokaiselle pihalle, oli kyseessä sitten omakotitalo, taloyhtiön parkkipaikka tai vaikka suurempi yrityskiinteistö.

Pyydä tarjous
Sähköauto latautumassa sähköauton latausasemassa

Älä jää julkisten latauspisteiden varaan – Boström tuo voiman kotiisi

Onko sähköautosi lataaminen muodostunut päivittäiseksi haasteeksi? Sähkövirta Boström tuo ratkaisun suoraan kotipihaasi. Meidän asiantuntijamme asentavat sähköauton latausasemat nopeasti ja turvallisesti.

Omalla latauspisteellä olet täysin riippumaton julkisista latauspisteistä. Ei enää jonottelua ja odottelua kauppakeskuksen parkkihallissa – oma latausasema on nopeampi, luotettavampi ja kaiken lisäksi halvempi ratkaisu.

Miksi maksaa kymmeniä senttejä kilowatista yleisillä latausasemilla, kun voit ladata autosi puoli-ilmaisella yösähköllä kotipihallasi?

Ota yhteyttä
 • Säästä rahaa omalla latausasemalla

  Latausasema lataa autosi akut täyteen yöllä, jolloin sähkö on halvimmillaan. Täysi lataus tuo vain muutaman euron piikin sähkölaskuusi. Säästät siis suuria summia verrattuna yleisiin latausasemiin, puhumattakaan bensalla ajamisesta. Vaikka oma latausasema vaatii alkuinvestoinnin, ota huomioon että investointi jää suuruudessaan kakkoseksi vuosittaisille bensakuluille.

 • Tehokkaat sähköautojen latausasemat kaikille malleille

  Sähköautosi merkillä ja mallilla ei ole väliä – latausasemamme ovat yhteensopivia kaikkien sähköautojen kanssa. Tehokkaan latausaseman ansiosta autosi on aina lähtövalmiina, ja vaikka unohtaisit ladata auton, on akku täynnä vain hetkessä.

 • Asiakastyytyväisyys etusijalla

  Asiakkaan tyytyväisyys on työmme ydin. Pyrimme aina ylittämään odotuksesi, olipa kyseessä sitten yksittäinen latausaseman asennus tai laajempi sähköautojen latausinfrastruktuurin suunnittelu. Valitsemalla meidät, valitset rauhallisen mielen ja varmuuden sähköautoilusi tulevaisuudesta.

Luotettava ja varmatoiminen latausratkaisu

Meidän asiantuntijamme varustavat kotisi viimeisimmillä sähköauton latausasemilla, jotka tarjoavat sinulle sujuvuutta ja tehokkuutta jokapäiväisessä elämässäsi.

Salamannopea lataus kaikille sähköautoille

Kun asennat kotiisi kiinteän latausaseman, päivittäiset lataukset muuttuvat vaivattomiksi. Meidän latausasemamme varmistavat, että autosi on aina valmis liikenteeseen, vähentäen samalla tarvetta käyttää julkisia latauspisteitä.

 • Räätälöity asennus: Latausasemat suunnitellaan ja asennetaan yksilöllisesti vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.
 • Laadukas teknologia: Käyttämämme latausasemat ovat alan huippua, tarjoten luotettavuutta ja kestävyyttä.
 • Nopea lataus: Asentamamme 22 kilowatin latausasemat ovat salamannopeita: Akku latautuu vain muutamassa tunnissa.

Investointi, joka maksaa itsensä takaisin

Asennamme laadukkaat sähköautojen latausasemat alkaen 799 € sisältäen arvonlisäveron ja asennuksen. Vaikka investointi voi kuulostaa suurelta, kuvittele, kuinka paljon rahaa sinulla kuluisi vuodessa bensaan tai dieseliin? Alkuinvestoinnin jälkeen maksat lataamisesta vain pörssisähkön hinnan toisin kuin julkisilla latauspisteillä, joissa palveluntarjoaja ottaa oman siivunsa välistä.

 • Aja edullisesti: Täysi lataus omalla latauspisteellä tuo vain muutaman euron piikin sähkölaskuusi. Halvan latauksen ansiosta modernilla sähköautolla sadan kilometrin hinta jää reilusti alle puoleen verrattuna polttomoottoriautoon.
 • Maksa latausasema säästetyillä latauskustannuksilla: Julkiset latauspisteet veloittavat usein jopa kymmeniä senttejä kilowatilta. Omalla laturilla lataat sähköautosi puoli-ilmaisella yösähköllä, jolloin vuosittaisen käyttökustannukset jäävät vain murto-osaan samalla säästäen satoja euroja vuodessa.

Esimerkki: Keskiverto suomalainen ajaa noin 16 000 kilometriä vuodessa, ja moderni sähköauto kuluttaa noin 15-25 kilowattia sadalla kilometrillä. 30 snt/kWh veloittavalla julkisella latausasemalla vuoden ajot maksaisivat 960 euroa. Keskimäärin 5 snt/kWh yösähköllä sama kilometrimäärä kustantaisi vain 160 euroa.

Turvallinen ja luotettava asennus

Turvallisuus on etusijalla jokaisessa asennuksessamme. Asiantuntijamme varmistavat, että latausasema integroituu turvallisesti kotisi sähköjärjestelmään. Voit nukkua yösi rauhassa, kun tiedät ettei sulakekeskus tai laturi pamahda kesken latauksen.

 • Turvallisuusstandardit: Kaikki asennukset suoritetaan voimassa olevien standardien mukaisesti.
 • Sertifioidut ja kokeneet asentajat: Boströmin sertifioidut asentajat takaavat turvallisen ja kestävän lopputuloksen.

Valitsemalla Sähkövirta Boströmin varmistat, että sähköautosi latausasema palvelee sinua pitkään ja ilman ongelmia. Olemme valmiina auttamaan sinua siirtymään sujuvasti sähköautoilun aikakauteen.

Parhaat latausasemat jokaiseen kotiin

Innohome Charlie 3 22kW

Innohome Charlie -latausasemat ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita. Jopa 22 kilowatin Type 2 laturi takaa nopean latauksen ja varmatoimisuuden. Laitteen oma sovellus mahdollistaa älykkään latauksen ja ajastuksen, jolloin sähköautosi on aina valmiina matkaa. IEC 62955 -vikavirtasuojaus pitää huolen, että laite toimii moitteettomasti rankimmissakin olosuhteissa.

Garo GLBC Pro 22kW

22 kilowatin Type 2 -pistorasialla varustettu Garo GLBC Pro on todellinen tehomylly, joka lataa sähköautosi turvallisesti ja tehokkaasti. Markkinoiden luotettavin kuormanhallinta pitää huolen, että lataus ei aiheuta ongelmia kotisi sähköjärjestelmään tai sähköautosi akulle.

Zaptec Pro 22kW

Zaptec Pro on laadukas norjalainen älylaturi, joka on suunniteltu eritoten taloyhtiöihin. Järjestelmässä on automaattinen kuormanhallinta sekä kolmivaihevirran säätö, mikä maksimoi latauskapasiteetin sekä turvallisuuden. Tehokas ratkaisu kaikenkokoisiin kohteiisin.

Näin me toimimme – Oma latausasema vain päivässä

 1. Yhteydenotto ja tarpeen kartoitus

  Haaveiletko omasta sähköauton latausasemasta? Ota yhteyttä – autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan latausaseman. Keskustelemme toiveistasi ja tarpeistasi, ja aloitamme suunnittelemaan optimaalista latausratkaisua kotiisi.

 2. Kustannusarvio ja tarjous

  Annamme sinulle selkeän ja läpinäkyvän kustannusarvion latausasemasta ilman piilokuluja. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat korkealaatuisille latausasemille, jotka tuovat mukavuutta sähköautoiluusi.

 3. Aikataulutus

  Joustavuus on avainasemassa: sovimme latausaseman asennuksen ajankohdan, joka häiritsee mahdollisimman vähän arkeasi. Pyrimme mukautumaan aikatauluusi ja toiveisiisi parhaan mahdollisen palvelukokemuksen takaamiseksi.

 4. Asennustyöt

  Kun sopiva aika on valittu, kokeneet sähköasentajamme suorittavat latausaseman asennuksen ammattitaidolla ja turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Käytämme ainoastaan parhaita materiaaleja ja tekniikoita, varmistaen, että latausasemasi on luotettava ja kestävä.

 5. Työn viimeistely ja tarkistus

  Asennuksen päätteeksi tarkistamme huolellisesti, että kaikki toimii moitteettomasti. Käymme kanssasi läpi latausaseman käyttöä ja huolehdimme, että jälki on siisti – jätämme alueen yhtä siistiin kuntoon kuin saapuessammekin. Sinulle jää vain nauttia vaivattomasta sähköautoilusta uuden latausasemasi ansiosta

Pyydä tarjous 1 minuutissa

Usein kysyttyä sähköautojen latausasemista

Heräsikö sinulla kysyttävää? Keräsimme yhteen yleisimmät latausasemiin liittyvät kysymykset.

Valinta riippuu sähköautosi latausvaatimuksista ja kotisi sähkökapasiteetista. Autamme sinua valitsemaan latausaseman, joka vastaa tarpeitasi parhaiten.

Asennusaika vaihtelee tilauksen vahvistamisesta ja aikataulusi mukaan. Yleensä asennus voidaan suorittaa muutaman päivän sisällä yhteydenotostasi.

Hinta riippuu valitsemastasi latausasemasta ja asennuksen monimutkaisuudesta. Annamme aina tarkan kustannusarvion ennen työn aloittamista.

Kyllä, latausasema vaatii yleensä vahvemman sähköliitännän kuin tavalliset kodinkoneet. Tarkastamme sähköjärjestelmäsi ja varmistamme, että kaikki tarvittavat liitännät ovat olemassa.

Latausaika riippuu sekä autosi akun koosta että latausaseman tehosta. Yleensä lataus kotilatausasemalta on nopeampaa kuin julkisilla latauspisteillä.

Latausaseman käyttö nostaa sähkönkulutusta, mutta kokonaiskustannukset ovat huomattavasti edullisemmat kuin bensiinin tai dieselin käyttö. Voimme auttaa arvioimaan kustannukset.

Kyllä, kaikki asennettavat latausasemat täyttävät tiukat turvallisuusstandardit. Suoritamme perusteellisen tarkastuksen varmistaaksemme, että järjestelmä toimii turvallisesti.

Tarjoamme täyden tukipalvelun ja nopean viankorjauksen. Jos latausasemassa ilmenee ongelmia, ota meihin yhteyttä, ja asiantuntijamme tulevat paikalle mahdollisimman pian.