24/7 vikapäivystys - Soita +358 45 222 5821

Tietoa meistä

Sähkövirta Boström on vuonna 2020 perustettu sähköalan palveluyritys, jonka kotipaikka on Kirkkonummen Evitskog. Meiltä löytyvät sekä S2-luokan sähköpätevyys, että kylmälaitteiden huoltoihin vaadittava E3-pätevyys, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että voimme asentaa, huoltaa ja korjata kaikki kotisi ja toimistosi sähkölaitteet hissejä lukuunottamatta.

Vuonna 2021 olemme asentaneet myös runsaasti sähköautojen latausasemia, sekä aurinkopaneeleita ja ilmalämpöpumppuja, niin omakotitaloihin kuin kerrostaloasuntoihinkin. Niillä on kiistaton merkitys asumisen ja työskentelyn mukavuuden lisääntymisessä.

Sähköasennuksia toteuttavan Sähkövirta Boströmin pakettiauto kadun varressa, lumisessa talvimaisemassa

Ei pelkkää sähköasennusta, vaan elämyksiä

Me uskomme, että hyvä sähkötyö on paljon enemmän kuin vain johtojen yhdistämistä. Se on elämäsi laadun parantamista, kodin viihtyisyyden lisäämistä ja työpaikan tehokkuuden varmistamista. Siksi emme tyydy pelkkiin perusasennuksiin – me haluamme tuoda sinulle elämyksiä.

Sähkövirta Boströmillä me emme vain asenna sähköä, me luomme elämyksiä. Kodin, joka tuntuu omalta. Toimiston, jossa ideat syntyvät. Sähkövirta Boström – ei pelkkää sähkövirtaa, vaan elämyksiä, jotka tekevät elämästäsi parempaa.

Pyydä tarjous